AVCO logo

Hjem > Fagområder > 

Prosess og tvisteløsning

De fleste saker løses normalt ved forhandlinger, mekling eller gjennom ulike tvisteløsningsorganer som eksempelvis forliksrådet. Finner ikke saken sin løsning her, kan den bringes til domstolene.

De ulike prosesstyper

En prosess kan oppleves både tung og krevende. Noen ganger er også situasjonen fastlåst og en rettssak ikke til å unngå. Våre advokater er spesialisert innenfor arv og skifte, og særlig prosess og tvisteløsning. Videre har vi både god erfaring med sivile tvister som reguleres etter tvisteloven og prosessen i straffesaker regulert i straffeprosessloven. Med god faglig kompetanse og et løsningsorientert blikk, bistår vi våre klienter i alle faser av en tvist og i alle ulike prosessformer. Om det er fra tidspunktet tvisten oppstår, gjennom forhandlinger, mekling eller domstolsbehandling, er alltid vårt mål å oppnå den løsningen for deg. Vi hjelper deg på ethvert trinn av saken.

Hvorfor velge oss?

Vi bistår klienter i hele landet, og har solid erfaring innenfor forhandling, mekling og tvisteløsning. Kombinert med god faglig kompetanse gir vi våre klienter veloverveide råd for sakshåndtering og forhandlingsstrategier som passer best for din sak. Vårt fokus er dine interesser i prosessen, slik at du opplever trygghet og god sakshåndtering. Vi tilstreber alltid å fremforhandle den beste løsning for deg og din sak.

 

Les også om: Kan jeg få dekket advokatbistand?

Les også om: Første møte med advokat

 

Kontaktpersoner

Google Translate

We use Google Translate on this page. It can result in incorrect translation.

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt så snart som mulig