AVCO logo

Hjem

Fagområder

Aurlien Vordahl & Co Advokatfirma tilbyr høyt kvalifisert juridisk bistand til privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og foreninger innenfor en rekke rettsområder. Vårt hovedmål er å oppnå best mulig resultater, med riktig bruk av ressurser, for våre klienter.

Avtaler danner grunnlaget for mange av våre private og forretningsmessige relasjoner. Det kan være alt fra en samboeravtale mellom to privatpersoner til kompliserte forretningsavtaler mellom selskaper. Trenger du hjelp til å utforme en avtale, ønsker å gjennomgå og justere en eksisterende kontrakt, eller har behov for hjelp til å tolke en avtale? Våre advokater har lang erfaring innen område og er her for å bistå deg.

Entrepriseretten regulerer avtalene mellom entreprenør og byggherre i alle slags byggeprosjekter – enten det er nybygg, reparasjoner, vedlikehold eller ombygginger. Hvis den ene avtaleparten er forbruker, gir bustadoppføringsloven sterkt forbrukervern. Gjennom hele prosessen, fra planlegging til etter gjennomføring, kan det oppstå ulike utfordringer. Med vår omfattende erfaring er vi her for å bistå både entreprenører, byggherrer og forbrukere.

Kjøpsretten består av rettsregler som regulerer rettighetene og pliktene kjøper og selger har i forbindelse med kjøp. Kjøpsretten omhandler alle typer kjøp og får anvendelse på alt fra et spontant kjøp på matbutikken til en større og mer omfattende handel av en båt eller bil.  

Google Translate

We use Google Translate on this page. It can result in incorrect translation.

Send din problemstilling

Å sende inn din problemstilling til oss er helt uforpliktende. Vi må først se på din sak for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg videre.

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt så snart som mulig.

Du kan også ringe oss på telefon eller sende inn problemstilling via vår e-post. 

T: +47 21 09 59 95
E: kontakt@avco.no