AVCO logo

Hjem

Om AVCO

Aurlien Vordahl & Co Advokatfirma tilbyr høyt kvalifisert juridisk bistand til privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og foreninger innenfor en rekke rettsområder.

Vårt hovedmål er at du som klient skal oppleve sterk faglig dyktighet, rask responstid og personlig engasjement rundt din sak.

Vår ekspertise strekker seg over følgende rettsområder: Arbeidsrett, arv- og familierett, entrepriserett, fast eiendom og strafferett,  skatt og avgift, samt selskapsrett og transaksjoner. Vi arbeider også med kontrakts– og forbrukerrett. 

Vi skreddersyr alltid oppdraget i tråd med klientens behov for å oppnå best mulig resultat i hver sak. Dette sikres blant annet gjennom tett oppfølging, riktig bruk av ressurser og kommersiell og menneskelig forståelse hos våre advokater.

Se under for våre veiledende timesatser for oppdrag. Vi undersøker alltid mulighetene for forsikringsdekning og fri rettshjelp.

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt så snart som mulig

Timespriser

Timesats

fra NOK Fra 2.400 til 4.100  eks mva
(fra NOK 3.000   til   5.125,- inkl. mva). 

Avtalt timesats vil fremgå av oppdragsbekreftelsen. Prisene justeres normalt én gang årlig ved årsskiftet. 

Utgangspunktet for faktureringen av oppdraget er den tid som er medgått til effektivt og fagmessig arbeid med oppdraget. Minste timeenhet er 0,25 time (15 minutter). Se alminnelige betingelser for nærmere informasjon om salærberegningen.

Timespriser

Ved enkeltstående bistand per telefon eller e-post, utenom et eksisterende klientforhold,  vil henvendelsen som utgangspunkt faktureres etter medgått tid.

Utgangspunktet for faktureringen av oppdraget er den tid som er medgått til effektivt og fagmessig arbeid med oppdraget. Se generelle oppdragsvilkår for nærmere informasjon om salærberegningen.

Google Translate

We use Google Translate on this page. It can result in incorrect translation.

Send din problemstilling

Å sende inn din problemstilling til oss er helt uforpliktende. Vi må først se på din sak for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg videre.

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt så snart som mulig.

Du kan også ringe oss på telefon eller sende inn problemstilling via vår e-post. 

T: +47 21 09 59 95
E: kontakt@avco.no