AVCO logo

Hjem > Fagområder > 

Forsvarer

Er du mistenkt, siktet eller tiltalt i en straffesak? Er du innkalt til avhør mistenkt for å ha gjort noe straffbart? Da bør du ta kontakt med en av våre advokater.

Det kan være en stor belastning å bli anmeldt eller tiltalt i en straffesak. En god forsvarsadvokat er viktig for at dine rettigheter skal ivaretas under en politietterforskning og i retten.

Vi tilbyr rådgivning og juridisk bistand gjennom hele prosessen. Premissene for saken legges som regel tidlig i saksforløpet. Det er derfor viktig at den som etterforskes rådfører seg med en forsvarer på et så tidlig tidspunkt som mulig, gjerne før man gir politiforklaring.

Bistanden kan blant annet innebære rådgivning i forbindelse med politiavhør, ivaretakelse under varetektsopphold eller representasjon i en rettssak. Vårt mål er at klienten skal ha få best mulig forsvar. Vi tar kampen og jobber hardt og samvittighetsfullt for å ivareta våre klienter.

I en rettssak der man er tiltalt har man som utgangspunkt krav på offentlig betalt forsvarer. I mange saker vil man kunne ha rett til å få dekket utgiftene til forsvarer under etterforskningen. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg kostnadsfritt med å finne ut om du har krav på dette i din sak.

Kontaktpersoner

Google Translate

We use Google Translate on this page. It can result in incorrect translation.

Send din problemstilling

Å sende inn din problemstilling til oss er helt uforpliktende. Vi må først se på din sak for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe deg videre.

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt så snart som mulig.

Du kan også ringe oss på telefon eller sende inn problemstilling via vår e-post. 

T: +47 21 09 59 95
E: kontakt@avco.no