AVCO logo

Hjem > Menneskene

Nils Jørgen Vordahl

Advokat | Partner

Nils Jørgen er en erfaren advokat som spesialiserer seg på avtalerett, fast eiendom og pengekravsrett. Med hans kunnskap og erfaring innenfor disse rettsområdene, kan du være trygg på at du får god juridisk rådgivning.

Nils Jørgen har lang erfaring med å bistå både enkeltpersoner og bedrifter i en rekke saker knyttet til avtalerett, fast eiendom og pengekravsrett. Han har hjulpet mange klienter med å løse tvister på en effektiv og profesjonell måte, og han er alltid dedikert til å finne den beste løsningen for sine klienter.

Nils Jørgen har en omfattende bakgrunn innen forretningsjuss og har vært en viktig bidragsyter i flere oppstartsvirksomheter som både juridisk rådgiver, styremedlem og gründer. Hans erfaring og kompetanse har vært avgjørende for suksessen til flere av disse selskapene, som har blitt solgt etter en vellykket oppstartsperiode.

Som advokat, har Nils Jørgen spesialisert seg på å utarbeide avtaler som beskytter klientenes interesser og bidrar til å minimere risikoen for tvister og konflikter. Han har også bred erfaring med tvisteløsning og har hjulpet mange klienter med å finne raske og effektive løsninger på komplekse juridiske spørsmål.

YRKESERFARING

  • Aurlien Vordahl & Co Advokatfirma AS, advokat, 20– d.d.
  • Advokatfirma Solbø AS, advokatfullmektig/advokat, 2006 – 2009
  • Advokatfirma Pretor Finans AS, daglig leder/ advokatfullmektig, 2004 – 2006

UTDANNING

  • Cand.jur, Universitetet i Oslo, 2004

 

Google Translate

We use Google Translate on this page. It can result in incorrect translation.

Kontakt oss

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt så snart som mulig