CORONAKRISEN – SAMLESIDE

Norge og verden befinner seg nå i en ekstraordinær situasjon som følge av utbruddet av coronaviruset (Covid-19). Myndighetene har som følge av situasjonen iverksatt inngripende tiltak for å begrense smitte. Dette får igjen mange konsekvenser for folks arbeidsplasser, handel og næringsliv. Børsene verden over har den siste uken fått en kraftig nedgang. Dette gjelder også oljeprisen og den norske kronen. 

Mange går nå en usikker tid i møte. Coronaviruset truer ikke bare folkehelsen, men også manges levebrød. Mange har som følge av situasjonen blitt permittert. Det er også sannsynlighet for at det vil bli flere konkurser som følge av krisen.

I en slik situasjon oppstår det mange rettslige spørsmål. Myndighetene innfører nå ulike regelendringer hvor det skjer endringer fra dag til dag. I AVCO er vi bevisste på å ta vår del av samfunnsansvaret og ønsker og bidra der vi kan.

Vi sørger derfor å jevnlig oppdatere våre nettsider med relevant informasjon.

Kontakt oss på tlf. 21 09 59 95 og du vil bli satt over til advokat hos oss med kompetanse på dine problemstillinger. Du kan også benytte vårt kontaktskjema.

Siste artikler knyttet til coronakrisen